Botox in Arnhem

Botox Arnhem
Botox Nijmegen

Botox is een spierverslapper en dus geen filler. Als u uw mimische spieren veel gebruikt, dan zullen deze spieren groter worden. Als u lacht of praat dan zult u rimpels krijgen. Door een botox behandeling verslappen deze spieren, waardoor de rimpels dus aanzienlijk minder worden. Een botox behandeling is tijdelijk en de spieren zullen na een aantal maanden herstellen. U brengt dus geen permanente schade aan de spieren aan. Wel zult u als u het resultaat wilt blijven behouden vaker moeten terugkomen bij ons voor botox Arnhem.

Botox werkt alleen op de mimische spieren die wij voor u behandelen. Het heeft verder dus geen ongewenste effecten op uw lichaam en is een veilig product. De meeste mensen die een botox behandeling zijn ondergaan zeggen dat dit vrijwel pijnloos is. U voelt tijdens de behandeling een aantal kleine prikjes. Een behandeling werkt gemiddeld 3 tot 6 maanden.

Botox Arnhem veilig en efficiënt

Wij hebben erg veel ervaring en werken met veilige producten. Na een behandeling duurt het een aantal dagen voordat u resultaat ziet. Het kan gebeuren dat u de eerste paar dagen na de behandeling een tintelend gevoel heeft. Dit hoort erbij en is niet gevaarlijk. Botox Arnhem is een bewezen techniek en is erg veilig.

De resultaten van botox zijn goed te zien. Uw rimpels zijn na een behandeling bijna niet meer zichtbaar. U moet dan denken aan bijvoorbeeld de frons op uw voorhoofd of kraaienpootjes naast uw ogen. Botox kan ook helpen tegen overmatig transpireren. Doordat uw zweetkliertjes minder gaan werken met botox zal u een stuk minder gaan zweten. Ook hierbij krijgt botox erg goede resultaten, de productie van zweet zal enorm verminderen. Hierdoor hebt u totaal geen last meer van overmatige transpiratie. Hebt u nog vragen over botox? Neem dan gerust contact met ons op.