Botox in Nijmegen

Botox Nijmegen
Botox Arnhem

Botox Nijmegen laat u doen bij Beautysalon Glow. Wij werken uitsluitend met veilige producten. Botox zelf is een erg veilig middel dat al erg lang gebruikt wordt in de geneeskunde. Botox is geen filler, maar een spierverslapper. De meeste rimpels ontstaan doordat u veel uw mimische spieren gebruikt. Als u veel lacht, dan kunt u bijvoorbeeld kraaienpootjes krijgen naast uw ogen. Ook een frons op het voorhoofd of lijntjes aan weerszijden van de neus zijn rimpels die ontstaan door de mimische spieren.

Bij een botoxbehandeling spuiten wij botox in deze mimische spieren. De spier zal hierdoor verslappen. Als gevolg hiervan ziet u de rimpels niet of nauwelijks meer. Bij een botoxbehandeling ontstaat er geen permanente schade. De behandeling werkt een aantal maanden. Hierna zijn de spieren weer als normaal. Ook heeft botox alleen invloed op de spier die wij behandelen, u heeft geen last van bijwerkingen op andere plekken in uw lichaam.

Hoe veilig is botox Nijmegen?

Met botox Nijmegen ontstaat er dus geen permanente schade. Er kunnen een aantal kleine bijwerkingen zijn, maar deze bijwerkingen zijn niet gevaarlijk voor u. Zo kan het dat u de eerste paar dagen na de behandeling tintelingen voelt rondom de behandelde plekken. Dit is vrij normaal en u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Een botoxbehandeling geeft een goed resultaat, maar het resultaat is niet direct zichtbaar. Het resultaat ziet u pas na een aantal dagen. U hoeft dus niet bang te zijn als u de eerste dag na de behandeling nog niet tevreden bent met het resultaat.

Een botox behandeling is vrijwel pijnloos. U voelt een paar kleine prikjes. Botox werkt naast rimpels ook tegen overmatig transpireren. Dit komt doordat de zweetkliertjes stoppen met werken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met botox? Wij kunnen al uw vragen beantwoorden.