Peeling Medik8

De behandeling:

Tijdens een intake gesprek zullen we samen beslissen welke peeling het meest geschikt is voor u. Enkele weken of dagen (afhankelijk van de behandeling) voor de behandeling is het noodzakelijk uw huid voor te bereiden met de juiste producten. Aangeraden wordt om vitamine C en A te gebruiken, 2 weken voordat u start en max 3 maanden na de behandeling.

Tijdens de behandelingen wordt de huid eerst gereinigd en voorbereid op de peeling. Na het aanbrengen van de peeling zal uw huid warm en of branderig kunnen aanvoelen. Bij het verwijderen van de peeling zal dit gevoel weer verdwijnen. Uw huid vertoont dan roodheid en lichte zwelling, wat binnen enkele uren weer bijtrekt.

 

peeling

Jessner peeling (alles in 1)

Een top – peeling voor het gezicht! Deze kan worden ingezet om hyperpigmentatie te verlichten en om een door de zon beschadigde huid of milde tot ernstige acne maar ook milde littekens of verkleuring van de huid en matige rimpels te behandelen.

De peeling wordt aangebracht in verschillende lagen. Hoe meer lagen er worden aangebracht des te intensiever de peeling wordt en des te groter het resultaat.

BetaPeel (acne)

Dit is een peeling die de strijd aangaat met verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen. Het brengt snel acné onder controle en verlaagt het risico op toekomstige uitbraken en littekens. Mijn advies is om 1 week voor de eerste peeling een korte reinigingsbehandeling te nemen voor het beste resultaat.

WhitePeel (pigmentatie)

Dit is een zachte peeling die speciaal ontwikkeld is voor de huid met hyperpigmentatie. Een complete en zeer effectieve behandeling voor gezicht, hals en decolleté op basis van diverse ingrediënten met verhelderende eigenschappen. White Balance serie (serum en crème) helpt u bij het voorkomen van de verschijning van donkere vlekken en egaliseert zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering.

Adviezen voor en na de peeling:

  • Om de behaalde resultaten te behouden is het raadzaam om met enige regelmaat een peeling te ondergaan. Vaak wordt er een kuur aangeraden (ongeveer 3 weken).
  • Het is zeer raadzaam om tijdens de gehele kuur uw gezicht met sunblock met een hoge SPF in te smeren wanneer blootstelling aan zon niet vermeden kan worden. Zo voorkom je de kans op hyperpigmentaties.
  • Twee tot vier dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen en egale roodheid vertonen, dus goede verzorging na de behadeling is zeer belangrijk.
  • Probeer niet aan eventuele schilfertjes of korstjes te `pulken’.
  • Roken vertraagt het wondgenezingsproces, waardoor het langer duurt voordat uw huid geneest.