Fillers Nijmegen bij Beautysalon Glow

Fillers Nijmegen
Fillers Arnhem

Wij begrijpen dat het krijgen van rimpels vervelend kan zijn. Juist daarom kunnen wij ervoor zorgen dat uw huid er weer jonger uit komt te zien! Wij hebben dan ook de beste fillers Nijmegen in huis. Fillers zijn er om rimpels weg te halen. Hierbij wordt ervoor gekozen om de rimpel op te vullen met een filler. Dit zorgt ervoor dat de rimpel niet goed meer te zien zal zijn. Hierdoor zal uw huid er weer jonger uit komen te zien.

Het fijne aan fillers is dat uw huid er erg natuurlijk uit blijft zien. Buiten dat zijn fillers veilig en kiezen steeds meer mensen voor fillers Nijmegen. Onder deze groep mensen vallen ook een hoop bekendheden. Op het moment dat u fillers gebruikt, dan zal uw huid minder rimpels bevatten. Doordat de huid er natuurlijk uit blijft zien is dit een behandeling die tegenwoordig geaccepteerd wordt.

Fillers Nijmegen voor een veilige behandeling

Wanneer u kiest voor een filler behandeling, dan kiest u voor een veilige behandeling. Als u rimpels heeft die niet beïnvloed worden door spieren, dan zijn fillers de juiste oplossing. Wanneer de rimpels wel ontstaan door mimische spieren, dan is botox een betere oplossing. Als het gaat om fillers, dan zijn er twee mogelijkheden. Er zijn namelijk tijdelijke en permanente fillers. Over de permanente fillers is veel ophef ontstaan, deze zouden namelijk niet veilig zijn. Onze tijdelijke fillers zijn daarom een mooie oplossing. Dit zorgt er namelijk voor dat u dit risico dus niet loopt.

De permanente fillers verdwijnen in de meeste gevallen na 3 maanden tot 1.5 jaar. Deze fillers zal het lichaam afbreken. Wanneer de fillers verdwijnen, hangt voor een groot deel af van de plaats van de fillers. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Vragen over de behandeling beantwoorden wij natuurlijk ook. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek laten wij voorbeelden van het resultaat zien. Buiten dat kunnen wij u alles uitleggen en al uw vragen beantwoorden.