schoonheidsspecialiste Arnhem

schoonheidsspecialiste Arnhem

schoonheidsspecialiste Arnhem is er voor u!

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste Arnhem? Dan zijn wij er voor u! Wij zijn een klassieke schoonheidssalon en wij zijn al sinds 2002 actief. Wij hebben dan ook al veel ervaring als het gaat om huidverzorgingsbehandelingen. Ons specialisme zit hem vooral in huidverbetering en huidverjonging. Wanneer u bij ons in de salon komt, dan maken wij een uitgebreide huidanalyse voor u. Op basis van de analyse kunnen wij u een advies geven. Wanneer u kiest voor ons, dan kiest u voor een persoonlijke behandeling op maat.

Een voorbeeld van een huid verbeterende behandeling die wij aanbieden is de acnebehandeling. Dit is een van de meeste voorkomende huidaandoeningen. Veel mensen ervaren dit als erg vervelend. De kenmerken van acne zijn in de meeste gevallen puisten en mee-eters. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de rug en borst en op de schouders voor. Ongeveer 40% van de tieners/jeugd en volwassenen heeft last van acne. Wij kunnen acne verhelpen met diverse verzorgingsproducten, buiten dat bieden wij ook een behandeling aan. Deze behandeling kost €11.50 per 15 minuten. Wij helpen u dan ook graag om de acne te verhelpen.

Schoonheidsspecialiste voor diverse diensten

Wanneer u op zoek bent naar een filler behandeling, dan is schoonheidsspecialiste Arnhem er ook voor u. Wanneer wij tijdelijke fillers bij u plaatsen, dan zullen uw rimpels verdwijnen. Uw huid zal er weer jonger uit zien en buiten dat zal de huid er natuurlijk uit blijven zien. Fillers worden dan ook steeds beter geaccepteerd.

Bovenstaande diensten zijn slechts een voorbeeld van wat wij aanbieden. Wij bieden namelijk nog veel meer soorten behandelingen aan. Mocht u interesse hebben in een van onze diensten, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per email te bereiken. U kunt uiteraard ook bij ons in de salon langskomen.